کربلای معلی بارانی شد

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، بامداد امروز کربلا بارانی شد و جمعی از زائران با بارش رحمت الهی در زیر باران در حالی که خیس شدند، دستهای نیاز را روی به آسمان بلند کرده و به نیایش پرداختند. پس از نماز صبح که شدت باران بیشتر شد، گروهی از زائران در این قطعه از
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، بامداد امروز کربلا بارانی شد و جمعی از زائران با بارش رحمت الهی در زیر باران در حالی که خیس شدند، دستهای نیاز را روی به آسمان بلند کرده و به نیایش پرداختند.
پس از نماز صبح که شدت باران بیشتر شد، گروهی از زائران در این قطعه از بهشت پس از قرائت دعای ماه رجب، زیارت عاشورا را زمزمه کردند و برای غربت شهدای کربلا و لبهای تشنه امام حسین علیهالسلام و یارانش اشک ریختند.
با توجه به سرمای هوا در ساعات اولیه روز، بسیاری نیز به سوی فضای مسقف حرمها رفته و در آنجا به زیارت مشغول شدند.
برچسب ها :فرهنگ
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0