پخت سمنوی سفره هفتسین

پخت سمنو از دیرباز یک مراسم آیینی و همچنین مذهبی شهرهای مختلف ایران بوده است و با نزدیک شدن فصل بهار و سال جدید پخت برای تهیه سمنوی سفره هفت سین رونق خاصی پیدا میکند. برای تهیه سمنو ابتدا گندم را ۲۴ ساعت در آب خیسانده و پس از آن در آبکش میریزند و با
پخت سمنو از دیرباز یک مراسم آیینی و همچنین مذهبی شهرهای مختلف ایران بوده است و با نزدیک شدن فصل بهار و سال جدید پخت برای تهیه سمنوی سفره هفت سین رونق خاصی پیدا میکند.
برای تهیه سمنو ابتدا گندم را ۲۴ ساعت در آب خیسانده و پس از آن در آبکش میریزند و با پارچهای مرطوب روی آن را پوشانده و به مدت ۴۸ ساعت مرتب آن را مرطوب میکنند. پس از آنکه گندمها جوانه زد آنها را در سینیهای مخصوص و به مدت ۴۸ ساعت آبیاری کرده تا جوانهها به حد نصاب و مطلوب برسد. این فرایند در پنج روز صورت میگیرد که جوانهها در این مدت باید در یک محیط سرد و خنک باشند. سپس جوانهها شسته، چرخ کرده و با دستگاه مخصوص شیره و عصاره آن را میگیرند و سپس شیره را از صافی عبور میدهند. در نهایت عصاره جوانههای گندم را داخل دیگ مسی ریخته و با آرد مخلوط و به مدت ۴۰ الی ۴۵ ساعت حرارت میدهند تا سمنو آماده شود. در این روش پخت، سمنو لذیذ و خوش خوراک و هضم آن راحت است.
برچسب ها :فرهنگ
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0